Catering i Uppsala?

Hallå där vänner! Jag sitter här och funderar på om jag ska boka catering till min furs 30 års fest eller om jag ska plocka fram mina matlagningskunskaper och laga ihop något smarrigt själv. Risken är väl att jag kommer behöva tömma matbutiken här i Uppsala om jag väljer att laga maten själv. Jag sitter faktiskt och kollar på olika firmor som erbjuder catering, dels för att se om det finns något man kan beställa men även för att få inspiration om jag skulle få för mig att laga maten själv. Det finns givetvis fördelar och nackdelar med båda alternativen. Prisskillnaden på catering kontra att laga själv är väldigt stor, men å andra sidan så behöver man inte lägga ner någon tid när man väl har beställt catering. Det är ett oerhört svårt val och jag måste bestämma mig relativt snart, med tanke på att tillställningen äger rum på lördag. Jag vet inte riktigt vad man lagar till ett sällskap på närmare femtio personer, det känns så svårt att laga något som är varmt. Det finns inte riktigt den köksutrustningen varken i lokalen eller hemma hos oss, men sen känns det ganska tråkigt att laga någon mat som är kall också. Jag tror inte hon vill ha någon pastasallad direkt. Det finns faktiskt ett företag som erbjuder catering till Uppsala och jag har ätit deras mat tidigare, så jag vet att det är en väldigt bra kvalitet på det dom gör. De gör ett litet annorlunda koncept där de kommer och grillar allt mat, vilket i det här soliga vädret inte låter helt fel. Jag kanske skulle ta och grilla, på det sättet skulle jag kunna laga väldigt mycket mat och samtidigt behålla den varm. Det är ingen dum idé, jag tror att det har fattats ett beslut här. Antingen så grillar jag middagen eller så kommer Totties Mat och gör det åt mig, vi får se hur det blir!

Du gillar kanske också...