God mat och fantastisk service!

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka. Jag har sett att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra pizzeria i Gävle med omnejd, och jag tänkte därför tipsa er om en pizzeria och restaurang som jag kommit att tycka om otroligt mycket, nämligen Bomhus Pizzeria. Bomhus Pizzeria är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon älskar denna pizzeria. Jag har märkt att många av er har tyckt att flera av pizzeriorna i området har varit väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket jag kan förstå. Jag blev därför otroligt glad när jag hittade Bomhus Pizzeria, då detta företag verkligen kunnat ge mig det som jag önskade. Personalen hos Bomhus Pizzeria är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket innebär att jag som kund kan känna mig väldigt trygg och säker med mitt val av restaurang. Jag bemöts alltid av glada anställda som ser till att ge mig det som jag önskar och behöver. Det här med kundservice är definitivt någonting som fler företag borde arbeta med, då det verkligen gör att man som kund kan känna sig trygg och säker i det företag som man vänt sig till.

Maten som serveras hos Bomhus Pizzeria är helt fantastisk. De serverar god pizza och även annan vällagad mat. Jag har nu besökt denna pizzeria ett flertal gånger och blir alltid lika nöjd med den servicen som erbjuds. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Gävle med omnejd att vända er till Bomhus Pizzeria, då detta företag erbjuder god mat och bra service. Nu hoppas jag att ni får en riktigt trevlig helg, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...