Mitt lyckade 25-årskalas

Hej alla bloggläsare och riktigt trevligt att ni kikar in här idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 25 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas i min lägenhet i Halmstad så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev Ekoteket som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. Jag är vegan, och givetvis skulle maten vara vegansk. Jag tänker på vår miljö, skulle aldrig “ta något” ifrån djurriket och försöker ha ett hållbarhetstänk. Därför passade Ekoteket perfekt. De använder bara de finaste råvarorna, och det är närproducerat. 

  

Tack vare att jag beställde maten därifrån, den var för övrigt gudomligt god, så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen själv. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart några av de godaste veganska rätterna jag ätit! Riktigt bra att Ekoteket kan fixa catering på detta sätt! 

  

Ekoteket är ett ställe för oss som vill äta riktigt gott, vegetariskt eller veganskt. Stället har så gott rykte så det finns många kunder som kommer långväga ifrån för att äta av deras lunch i Halmstad. Här tycker jag absolut att ni ska äta, eller beställa mat ifrån, när ni vill unna er något litet extra gott i vardagen.  

Du gillar kanske också...