När jag fyllde 40 blev det catering

God morgon, god morgon och välkomna till bloggen. Idag ska jag prata med er om när jag beställde catering till mitt 40-årskalas. Jag vände mig till företaget Till Bords Catering Karlskrona

Det blev ett underbart födelsedagskalas med massor av folk inbjudna, både vänner och arbetskamrater förgyllde min dag. Jag tycker egentligen om att laga mat, men det gäller att tänka praktisk när det är många inbjudna. Jag bestämde mig därför att inte laga maten själv så det fick bli catering istället. En vän till mig vars dotter tog studenten hade även hon beställt catering i Karlskrona av det här företaget och då jag var en av de inbjudna gästerna så visste jag att maten smakade bra, så jag tvekade aldrig över att vända mig till samma företag sedan när det var jag som behövde beställa catering i Karlskrona. Det enda som var lite svårt var att bestämma vilken mat jag skulle beställa, men det löste sig efter att jag fått lite tips av personalen på Till Bords Catering. Det finns i alla fall mat för alla slags tillfällen och jag tycker verkligen inte att någon ska behöva stå i köket den dagen man har många gäster hemma. Till Bords Catering finns ju av en anledning och det är för att underlätta för alla dem som ska bjuda på mat och vill ha en bekväm lösning. Så mitt tips till er som ska ordna en fest får helt enkelt bli att ni tar kontakt med Till Bords Catering i Karlskrona, i alla fall om ni befinner er i dessa trakter. Det var allt för mig för den här gången, ha nu en fin dag och ta hand om er, hejdå! 

Du gillar kanske också...