Supergod mat till vårt bröllop

Hej på er. Kikar ni förbi igen? Vad roligt! Jag har precis haft mitt bröllop med min fina fru och det kommer ett mer detaljerat inlägg om det nästa vecka. Det som ska göras är att få hem alla foton så att jag kan lägga in dem i datorn så att ni kan få se hur fin min fru var. Nu är det dags att prata om den fantastiska maten vi fick. Det var ingen vanlig mat som vi lagade, utan vi beställde catering i Kungälv av Matinspiration.

Jag måste börja med att säga att vårt bröllop var helt otroligt och min fru såg fantastisk ut när hon kom gående ned till altaret. Det var en traditionellt bröllop i kyrkan där hennes pappa lämnade över henne till mig. När ceremonin var klar så gick vi alla och åt mat och det var tack vare Matinspiration som erbjuder catering i Kungälv bland annat. Det fanns mycket olika rätter att välja emellan, men vi valde smörgåstårtor med räkor och ost eftersom vi båda tycker att det är riktigt gott. Det är väldigt traditionellt också och alla äter det. Alla uppskattade verkligen och vi hörde från vissa av gästerna att de kommer att anlita Matinspiration för catering i Kungälv när de ska ha en stor tillställning. Personalen var väldigt snälla och inte bara det, smörgåstårtan var både god och riktigt snygg. Det var ett professionellt arbete av dem. Som sagt kommer det ut ett mer detaljerat inlägg om allt som hände under dagen och kvällen, men det får ni vänta på ett tag. Det är skönt att längta till något, så jag hoppas att ni klarar er. Ni får leva gött och ha det bra till nästa gång vi ses.  

Du gillar kanske också...