Vill du testa på en ny restaurang?

Hej på er mina kära vänner här på bloggen och välkomna in till mig ännu en gång. Jag är så glad över att ni är så många som gång på gång väljer att komma in hit till mig för att läsa de inlägg som jag skriver till er. Jag hoppas verkligen att ni tycker att det jag skriver är sådant som intresserar er, och att ni ser fram emot att få veta mer om det som jag kommer berätta om nu, nämligen ett ställe att äta på i Ale med omnejd.

Det finns en restaurang i Ale som heter Ristorante Da Umberto, och det här är ett företag som jag verkligen tycker att fler borde få höra om. Jag tycker att det är så trevligt att få gå dit och äta den mat som de serverar där, och jag hoppas att ni alla som kommer in till dem ska känna den underbara service som jag själv får varje gång som jag går till deras restaurang i Ale med omnejd. Om ni är sugna på att äta riktigt god mat till ett bra pris så kan jag inte tänka mig något annat ställe som kan passa bättre för er, och det är också därför som jag känner att jag nu skulle vilja berätta om dem för er. Jag kommer kanske inte säga så värst mycket mer om dem just i det här inlägget, eftersom jag skulle vilja prata lite mer om det här med er sedan när ni har besökt denna underbara och trevliga restaurang i Ale med omnejd. Jag tror verkligen att ni inte kommer ångra att ni tog beslutet att åka dit och besöka dem där.

Du gillar kanske också...