Bistro Matfors AB

God morgon på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra start på denna vecka och att ni ser fram emot vad denna onsdag har att erbjuda er. Idag har jag tänkt skriva ett inlägg om det här med att hitta en bra restaurang i Sundsvall med omnejd, då jag vet att ni är många som har haft problem med att hitta bra företag inom detta. Jag vill självklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför vill jag tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om, nämligen Bistro Matfors AB. Det var faktiskt en nära vän till mig som tog med mig till Bistro Matfors AB för några veckor sedan, vilket jag är så tacksam över. Jag har verkligen tröttnat på flera av de restauranger som finns i närheten. Många restauranger som jag har vänt mig till tidigare, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan gjort mig väldigt besviken.

Vad jag verkligen älskar med Bistro Matfors AB är att de anställda arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag tycker är väldigt viktigt. De är dessutom otroligt kunniga och erfarna inom matlagning, och utbudet är helt fantastiskt. Jag hittar nu alltid någonting som jag vill ha hos Bistro Matfors AB. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i eller i närheten av Kvissleby, Matfors, Stockvik eller Sundsvall med omnejd att vända er till just Bistro Matfors AB. Ha nu en riktigt bra onsdag och en fortsatt härlig vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...