Julobord på prisbelönt restaurang

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilken utsökt restaurang som jag brukar bjuda mina anställda till, på julbord varje år. Det här är en prisbelönt restaurang som blivit “årets krögare, restauranggalan 2018”. Stället som jag talar om heter Per & Sara Gastro i Helsingborg. Vi brukar vara rätt så många som äter julbord här så då behöver vi en restaurang, som förutom att de givetvis ska servera utsökt mat, också kan ta emot många.   

 

Nu är det inte enbart för julborden som jag går hit. Jag är väldigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn, och går gärna hit och äter, och rekommenderar verkligen de som önskar sig en matupplevelse utöver det vanliga, att gå hit. Per & Sara Gastro i Helsingborg är en av Sveriges främsta restauranger. Köket har en internationell inriktning men med förkärlek till nordvästskånska råvaror. Det brukar vara lite svårt att bestämma vilken av rätterna som ska väljas, för allt är superbt. Oavsett vilken måltid som för tillfället intas, och med goda drycker därtill, oftast något gott vin, blir det en smakupplevelse utöver det vanliga. Det är också en fantastisk fin miljö att få äta i. 

  

Det här är en restaurang för oss i Helsingborg med dess omnejder, som söker en upplevelse utöver det vanliga. Till maten serveras det utsökta viner eller alkoholfria drycker, m.m. Det här är ett ställe som passar för den som vill äta en utsökt middag eller julbord. Nu rekommenderar jag dig också, att gå in på deras hemsida, för där kan du till exempel läsa vad de har för menyer. Tack för att ni tog er tid att läsa i bloggen. Ha det bra! 

Du gillar kanske också...